Betalen en verzenden

VERZENDEN

Wij verzenden per Post NL.

Kunst verzonden per Postnl

Uw bestelling wordt goed verpakt verzonden via de pakketpost. Als op het tijdstip van afleveren niemand thuis is wordt u in de gelegenheid gesteld om het pakje op te halen op een postkantoor in de buurt. Alle schilderijen worden zeer goed verpakt en verzonden binnen Nederland. Eventuele beschadigingen tijdens transport zijn voor risico van kunstkoop.com en worden vergoed mits u dit onmiddelijk na ontvangst aan ons meldt via het e-mail adres zoals onder het menu Contact staat vermeld.

VERZENDKOSTEN BINNEN NEDERLAND
De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis!

VERZENDKOSTEN BINNEN DE EU.
Verzendkosten buiten Nederland maar binnen de EU zijn op aanvraag. Woont u buiten Nederland neem dan eerst contact op over de verzendkosten.

LEVERTIJDEN
Kunstkoop streeft er naar de bestelling binnen één week, na ontvangst van de betaling, te verzenden.
Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

BESTELLING ZELF AFHALEN
Afhalen is mogelijk op aanvraag. Neem contact op voor een afspraak.

AFREKENEN
Kunstkoop kent 2 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

VOORUITBETALEN
Het totaalbedrag kan worden overgemaakt naar onze bankrekening. De benodigde betaalgegevens daarvoor ontvangt u van ons samen met de bestelbevestiging via de e-mail.

PAYPAL/CREDIT CARD
U betaalt elektronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij PayPal.
PayPal is een online betaalservice waarmee  op eBay en in andere online winkels vertrouwd kan worden betaald. Maar u kunt met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden of geld ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kan betalen via uw bank, creditcard of via het saldo van uw PayPalrekening.
Meer informatie over PayPal vindt u op http://www.paypal.nl.

Betaal uw schilderij bij kunstkoop met paypal

RETOURNEREN
Als het schilderij niet aan de verwachtingen voldoet, mag u het, in de originele verpakking, retourneren. Het totale aankoopbedrag wordt dan vergoed.

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Kunstkoop kenbaar te worden gemaakt. Dit kan eenvoudig via de e-mail. U dient in de schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij uw bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee de betaling aan Kunstkoop is gedaan.

AFKOELPERIODE
U hebt een afkoelingsperiode van 7 dagen om zonder opgaaf van redenen het schilderij te retourneren. Het schilderij kan alleen geretourneerd worden indien het in de originele verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending en het risico van versturen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen terugbetaald.
Heeft u nog vragen? Mail dan naar info@kunstkoop.com
"));